Zerina Hećo divljala u Zadruzi, okretala kamere i pravila haos: Utrčalo obezbjeđenje, jedva je smirili! (VIDEO)

pink.rs
Zerina Hećo dobila je napad histerije, zbog čega je počela da divlja i okreće kamere u Bijeloj kući. Zerina je tokom čitavog dana neraspoložena, a sve što ju je tištilo kulminiralo je sada, kada je u "Zadruzi" priredila nezapamćeni haos koji je šokirao i Sanju Stanković, koja je pokušavala da je smiri.

Zerina Hećo dobila je napad histerije, zbog čega je počela da divlja i okreće kamere u Bijeloj kući. Zerina je tokom čitavog dana neraspoložena, a sve što ju je tištilo kulminiralo je sada, kada je u “Zadruzi” priredila nezapamćeni haos koji je šokirao i Sanju Stanković, koja je pokušavala da je smiri.

– Zerina, nemoj molim te da praviš problem, daj smiri se – pokušavala je da je smiri Stankovićeva.

Zerina je uletjela u Bijelu kuću, gdje je okrenula svaku kameru koju je vidjela. Zadrugari koji su se našli u spavaćoj sobi pokušali su da je smire, pa je uletjelo i obezbjeđenje, međutim, takmičarka nije popustila. Da joj se približi uspio je Lepi Mića, koji ju je odveo u garderober iz kog je otjerao Baneta Čolaka, a onda svojim savjetima nakratko umirio podivljalu Zerinu.

-‘Ajde Zerina, smiri se, biće sve u redu, idi naspavaj se, moraš da odmoriš malo – tješio ju je Mića.

Njena rijaliti drugarica Jelena Krunić priskočila je u pomoć, pa je Zerinu odvela u pab da je stavi da legne i da se smiri.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(PInk.rs)

Zadnje diskusije / FORUM

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...