Zerina Hećo nedavno je objavila novu pjesmu kojom je oduševila fanove.

S obzirom da je pjesmom postigla veliki uspjeh, Zerina je pod utiskom napisala na Instagramu poruku fanovima kako bi im se zahvalila na svemu.

-Dragi moji, hvala svima na bezbrojnim share-ovima “Skota” , pokušavam sve da vas ispoštujem ali je to nemoguće jer šaljete poruke u enormnim količinama. Poslije samo jednog dana pjesma je ušla u trending u svim zemljama Ex Yu na šta sam preponosna. Ujedinjenja mase ljudi me fasciniraju te samim tim ruše predrasude i barijere, kao i različitosti,a ipak velike sličnosti. Snaga je uvijek bila u nama, u narodu i drago mi je sto sam to osjetila. Količina ljubavi koju sam dobila vašim pohvalama učinila me ponosnom na sebe. To je pokazatelj da se trud uvijek isplati, i da poslije duge kiše, grmljavine, i oluja ipak dođe sunce. Dobila sam razlog za osmjeh poslije dugo vremena i zahvalna sam na tome. Uživajte u pjesmi, to je moj poklon za vas.- napisala je Zerina a potom najavila da radi na novoj pjesmi.

-Repertoar se sprema. Čemu vakat, tome i vrijeme- napisala je Zerina pored fotografije iz studija.Izvor vijesti: Ognjen Škundrić / azra.ba