Policijski čas koji je zbog nepoštovanja zabrane kretanja produžen, nekim ljudima nije dovoljno jako upozorenje.

Video snimak koji je zabilježila nepoznata osoba i podijelila na društvenoj mreži “Instagram”, neke je nasmijao, a neke zbunio. Na njemu se vidi kako djevojka nesmetano šeta centrom prestonice, a policija koja patrolira, uopšte ne reaguje, piše “espreso.rs”.

Naime ženska osoba sa snimka hodala je pored Studentskog trga, a kada uočila policijsku patrolu, počela je da trči. U tom trenutku, policija je okrenula svoje vozilo, a momak koji sa svog prozora sve ovo snimao pomislio da se policija sprema da reaguje.

Međutim, umjesto da je zaustave i legitimišu, oni su samo produžili, a djevojka je uspela da se izvuče.

NOVA ŽRTVA KORONA VIRUSA U SRBIJI: Evo ko je preminuo!

Muškarac M. Ž. (62) iz Šapca preminuo je od virusa korona na infektivnom odjeljenju Opšte bolnice u Šapcu.

Da li je policajci nisu primijetili ili nisu marili za još jedan prekršaj zabrane kretanja ostaje nepoznato.

Momak koji je cijelu situaciju ovekovečio, ostao je zbunjen na krajnji ishod događaja. Kada budete odgledali ovaj video-snimak, sigurni smo da ćete baš kao i on, ostati u čudu.

ŠTA MISLITE, DA LI JE NISU VIDJELI ILI SU SE PRAVILI DA JE NE VIDE?

 

Više saznajte na izvornom linku: – ZGODNA DJEVOJKA LAGANO ŠETALA CENTROM BEOGRADA ZA VRIJEME POLICIJSKOG ČASA: Reakcija policije sve je iznenadila, KAMERE SVE SNIMILE (VIDEO) / (novi.ba).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.