Dok je većina klubova u Europi mirovala, Turci su igrali nogomet. Ali ne zadugo. Uskoro je i kod njih nastupila prisilna stanka zbog korona virusa što je bacilo u očaj brojne navijače.

Ipak, navijači Bešiktaša ipak nešto lakše prolaze kroz ovu krizu jer imaju najseksi navijačicu, a onda je atraktivna danska manekenka Natasha Tomsen. 

Jednom je otišla na utakmicu Bešiktaša i od tada se zaljubila u taj klub unatoč tome što živi u dalekoj Danskoj. Inače, na Instagramu je prati 4,3 milijuna ljudi, više nego što Hrvatska ima stanovnika, a mnoge fotke su joj na granici pornografije.

I sama je nekoliko puta obavijestila svoje pratitelje koliko joj je dosadno, a poručila je i: Najviše bih voljela prespavati ovu karantenu!

Vrijeme krati tako što smišlja kako kreirati što provokativniju fotografiju, a u tome joj jako dobro ide. Pratitelje baca u delirij, ali i administraciju Instagrama koja joj tu i tamo zna blokirati fotografiju zbog previše golotinje. 

A na jednoj fotografiji upitala je i obožavatelje: Sviđaju li vam se moji ananasi?

Više saznajte na izvornom linku: Zdravko Barišić – Zgodna navijačica Bešiktaša: Sviđaju li vam se moji ananasi? / (24sata.hr).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.