Zgodna talijanska voditeljica I sportska novinarka pogođena je pandemijom, ali ne na način da je zaražena, nego na način da više ne može uživati sa svojim dragim, barem na neko vrijeme.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš preglednik ne omogućava pregled ovog sadržaja.

Michela Persico (28) djevojka je stopera Juvea, Daniela Ruganija, kojeg pamte Dinamovi navijači poslije utakmice Juventusa i ‘modrih’ u Torinu. Upravo je Rugani zabio drugi gol za Talijane te igra u sjajnoj formi. Kako i ne bi, pored prekrasne Michele koja se bavi novinarstvom i vodi talijansku verziju emisije Match of the Day.

DANIELE RUGANI

Juveov zaraženi: Ovaj virus ne bira na koga će, poštujte mjere

Zbog toga je jako poznato lice u svojoj zemlji, a osim toga poznata je i zbog svoga muža – Daniela Ruganija – braniča Juventusa koji je prvi poznatiji profesionalni sportaš zaražen COVID-19. 

PRVI SLUČAJ U SERIE A

Rugani ima koronu, u karanteni cijeli Juve i Inter osim Ronalda

Cijela momčad Juventusa je u karanteni, kao i momčad Intera koji je bio njihov posljednji protivnik, a koliko znamo Michele nije u izolaciji. 

Rugani je objavio da se osjeća dobro i zahvalio je svima na lijepim porukama, a osim toga se potrudio se pozvati ljude da shvate ovu pandemiju ozbiljno i da poštuju pravila koja im kažu liječnici. 

BALOTELLI

‘Morali su vratiti Juve na prvo mjesto pa prekinuti prvenstvo’

Michela je rođena u Bergamu, a zahvaljujući svom nogometnom znanju i dobrom izgledu, na njenom je Instagramu prati gotovo 600 tisuća pratitelja. 

 

 

Više saznajte na izvornom linku: Fabijan Hrnčić – Zgodna talijanska voditeljica više ne može ljubiti Ruganija… / (24sata.hr).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.