Pobjedu Džejle Ramović u finalu “Zvezda Granda” nikoo ne dovodi u pitanje budući da je dobila više glasova publike od svih ostalih 15 učesnika zajedno.

Međutim, nekolicina pjevača oglasila se povodom navodnog lobiranja od strane stručnog žirija koji su činile velike zvijezde iz svijeta muzičkog šou-biznisa.

– Kolege su glasale uglavnom nerelano- Lobirano glasanje! – pobunila se i Mira Škorić u intervjuu za Scandal.

– Ja sam presretna jer su naši kandidati u samom vrhu, mi nismo lobirali, nismo pravili nikakav marketing, već smo pustili da se naši kandidati izbore sami. A kolege su lobirale. To je toliko evidentno i očito da nema dalje. Dobila sam preko 100 SMS-ova, nemam šta da komentarišem. Džejli čestitam na pobjedi. Ali o glasanju kolega nemam da kažem ništa lijepo. Ne mislim na SMS glasanje. Ne znam ni ja da li su mi kolege ili šta… Nemam riječi!

– Njih treba pitati zašto su lobirali. Valjda oni znaju što su to učinili. Bar 90% njih je glasalo nerealno. Neću nikoga da imenujem, ali znaju dobro svi oni koji su lobirani. Svaka čast Željku Joksimoviću i još nekim velikim imenima. A ostali – ispod časti mi je da ih komentarišem – dodala je Mira, a potom zaključila:

– Ma nema šta da me pogađa. Ja sam ovdje došla kao surovi profesionalac da podržim ono što sam radila i to je to. Sve je potpuno jasno. Publika je izabrala, a u publiku vjerujem. A ovaj drugi žiri je nekompetentan!

Izvor vijesti: Ognjen Škundrić / azra.ba

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.