Nova sezona “Zvezda Granda” donijela je novu energiju u studio, iako se stalna postavka žirija nije izmijenila.

Naime, već su snimljene četiri emisije ovog muzičkog talent šou-programa, iako će prva biti emitovana tek ove subote.

Đorđe David je, u posljednjem intervjuu, otkrio da je Dragan Stojković Bosanac sve zapanjio svojim ponašanjem na snimanjima emisija nove sezone.

– U startu mi se čini da je Bosanac promenio stavove! On je, ove godine, na iznenađenje, promijenio priču! – otkrio je roker za Star, aludirajući na to što je Stojković u protekloj godini najmanjem broju kandidata “dao zeleno svetlo” za prolazak u neki od narednih krugova, odbijajući da na sebe preuzme obavezu da provodi sate i sate spremajući takmičare.

– On će obradovati kandidate koji pjevaju narodnu muziku. Ima stav da je mnogo više pop muzike, nego one prave narodne, pa je rešio da bude i te kako aktivan, da bi te mlade ljude koji hoće da pevaju narodnjake osokolio i da bi se suprotstavio toj poplavi pop muzike – zaključio je uz osmeh David.

Izvor: / novi.ba

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.