ŽIVOTNA DRAMA KIJE KOCKAR: Bojim se da li ću imati djecu!

Blic
Pobjednica Zadruge, Kristina Kockar, suočila se sa prevarom muža, krahom braka, smrću oca i s brojnim životnim dramama, ali sada se našla sa strahom koji vuče još iz prošlosti.

Pobjednica Zadruge, Kristina Kockar, suočila se sa prevarom muža, krahom braka, smrću oca i s brojnim životnim dramama, ali sada se našla sa strahom koji vuče još iz prošlosti.

Nakon ginekološke operacije i stresa koji je skoro deset mjeseci proživljavala, prestravila ju je pomisao da će posljedice biti takve da se nikad neće ostvariti u ulozi majke i sebi ispuniti najveću želju, a to je da rodi nasljednika.

Kristina je posjetila privatnu kliniku, a njena bliska prijateljica i sama Kija su otkrile detalje…

– To su za mene vrlo intimne stvari, ne bih zaista da polemišem o tome. Bitno mi je da je sve za sada u redu – rekla je Kockareva.

Prijateljica pobjednice Zadruge je do detalja objasnila kakav je pregled bivša stjuardesa imala.

– Kija je već imala operaciju, operisala je cistu na jajniku, i to je u jednom trenutku otkrila u rijalitiju. Pogodile su je Slobodanove priče da nisu imali s*ksualne odnose mjesecima, pa je priznala koji je zapravo razlog. Po ko zna koji put ju je tako ponizio. Nakon toga, kad je Kija rekla da bi voljela da rodi dijete, on je je upitao da li misli da će moći, a ona je uglavnom ćutala. To njegovo pitanje ponovo joj je vratilo stari strah koji je potisnula. Nakon operacije se i sama plašila da li će moći da zatrudni, a sada su joj se sumnje dodatno pojačale – otkrila je drugarica popularne stjuardese i istakla:

– Odmah po izlasku iz rijalitija se požalila prijateljicama, priznala je da je u Zadruzi danima bila u strahu. Misli da je ogroman strah koji već mjesecima proživljava dodatno pogoršao njeno zdravstveno stanje. Prvo ju je Slobodan varao, onda je odlučila da i sama uđe u rijaliti kako bi razjasnila situaciju i ne sluteći da je njena drama tek počela. Uslijedile su svađe, vike, rasprave, suze, pa čak i fizički obračun između nje i njenog još uvijek zakonitog supruga. Pojedinci su je osuđivali, gledala je muža sa ljubavnicom, a trudila se da sve izdrži na nogama.

Prema daljim saznanjima, Kockarevu je dodatno dotukla smrt oca, Miloša Kockara…

– Onda je saznala za porodičnu tragediju, tata joj je preminuo nakon dugogodišnje bolesti. To ju je potpuno slomilo. Plakala je danima, a pred kamerama se trudila da ostane jaka. Iz rijalitija je izašla samo na sahranu, a na iznenađenje mnogih, sa njom je išao i Slobodan. Tada je otkrila da ga nakon svega još uvijek voli, što je kasnije i javno priznala. Konstantni stres i nakon izlaska iz rijalitija je uzeo svoj danak. Osjeća konstantan umor i iscrpljenost, spava više nego inače. Najveći strah je da joj se stari problem sa jajnicima nije vratio, pa da joj ne slijedi još jedna operacija zbog koje bi mogla da se ne ostvari kao majka – kaže Kijina drugarica i dodaje da je uradila na klinici kompletne analize.

– Sada čeka rezultate, a čekanje je najgore. Nadam se da će sve biti dobro, to joj je najveći strah, samo o tome razmišlja – zaključila je sagovornica.

(Blic)0

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...