Doktor Vanja Milošević, dečko pjevačice Snežane Đurišić, nije se opametio nakon što su u javnost procurile poruke koje je slao anonimnoj djevojci na Fejsbuku.

Umjesto da se pokaje i posveti svojoj partnerki, on nastavlja da piše razne poruke i dalje, Milošević se ne libi da otkrije i šta sve voli i radi u krevetu i njegova partnerka, a vrhunac bizarnosti nalazi kada od djevojke koju muva traži da ga spoji sa poznatom manekenkom Sofijom Milošević, koja mu se mnogo sviđa.

“Doktor je bio miran samo kratko vrijeme, odmah se opet javio djevojci.

Priznao je da je Snežana ljuta zbog svega što je objavljeno, da je i on malo ljut na nju, ali je onda nastavio po starom. Rekao je da će se Snežana smiriti kako vrijeme bude prolazilo”, rekao je izvor.

“Ma ne da se nije opametio, nego je iznio još sočnije detalje.

Pričao je šta sve radi, šta planira da radi, ma sve je otkrio. Pritom, sve vrijeme pokušava da smuva tu djevojku, a onda na sve to traži od nje da ga poveže sa Sofijom Milošević.

Zamislite, mnogo mu se svidjela naša poznata manekenka, pa je od ove djevojke tražio broj i obećao da će dobro da je časti ako to uspije”, otkriva izvor.

“Hoću da se čujem sa njom. Ona je bomba. Čuo sam da je slobodna, da li ti misliš da je slobodna. Uf, kakva je…”, piše u prepisci.

Arkan je Cecu ošišao na ćevalo, ovo je razlog: Nije zbog afere sa muslimanom, isplivale informacije!

Svi su u to vrijeme smatrali da je razlog tome što je Ceca imala vrlo romantičnu vezu s Haretom Samardžićem, muslimanom iz B i H. Oni su mislili da je Arkan, u bijesu i gnjeva, odlučio uhvatiti i zatvoriti Cecu u kući i da nikamo ne može izaći.

Ne, to nije istina.

Navodno je Arkan vidio Ceccu u društvu pjevača koji je znao da konzumira opojna sredstva i zbog toga je bio ljut. Kad se vratio kući, izbio je veliki argument, zabranio joj da se druži s tom osobom, a onda je rekao da neće otići nigdje drugdje.

Kako se Ceca odmah tome usprotivila, Arkan ju je odlučio potpuno ošišati znajući da ona neće biti nigdje izaći.

I tako je, Ceca je bila osuđena na kućni pritvor jer nije imala kosu. Učinio je sve u naletu bijesu i gnjeva.

Željko Ražnatović rođen je u Brežicama gdje je bio stacioniran njegov otac Veljko koji je bio časnik zrakoplovstva JNA. Arkan je živio s majkom, komunističkim aktivistom i tri sestre. Njegovi su ga roditelji zlostavljali dok je bio mladić.

Otac ga je u mladosti često tukao.

Često je bježao od kuće i počinio različita prijestupništva i često je završavao u popravnim domovima. Postao je maleni kriminalac u tinejdžerskim godinama.

Naravno, poslije je upoznao Svetalnu (Cecu), oženio je i naravno ostalo je svima poznata historija.

Ali eto, ovaj detalj nismo znali, razlog zašto ju je Arkan ošišao na ćelavo tada. Svi su mislili da je zbog tog muslimana, ali stvarnost je bila potpuno drugačija.

Na kraju pogledajte i slike Cece.