Ko je rekao da se u ljetnim danima trebaju obljavljivati samo ljetne pjesme?

Zlatan Ćehić Ćeha, nekadašnji basist legendarnih Divljih jagoda, pobija to pravilo i predstavlja svoj solo singl Šapat proljeća.

No, ova prekrasna rock balada ipak nije vezana uz proljeće nego uz ljubav i snagu te iste ljubavi. S obzirom na to da je Ćeha ostavio dubok trag u Divljim jagodama i stvorio neraskidiva prijateljstva za glazbu i tekst potražio je pomoć također član Jagoda, Tonija Jankovića, dok je Ćeha s Dragomirom Herendićem Dragiannijem radio na aranžmanu i produkciji. Popratni lyric video radila je ekipa CroRec Digitala.

Zlatan Ćehić Ćeha bio je član grupe Top zajedno s Mladenom Vojičićom Tifom prije nego što se pridružio Divljim jagodama i snimio s njima pet studijskih albuma, a bio je i pjevač benda na albumu Labude kad rata ne bude iz 1993. godine.

Tokom karijere bio je i u grupi 3X, ali i sudjelovao na albumima brojnih drugih izvođača. Sada se publici predstavlja i u solo varijenti, a rock baladom Šapat proljeća sigurno će doći do publike, one koja ga je slušala dok je još bio u Jagodama, tako i one nove koju će privući ovaj klasični rock zvuk.

Poslušajte!

Izvor: Biscani.net / CMC TV

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.