Zlatan Ibrahimović već nekoliko sezona trpa mreže američkih klubova u MLS ligi, a u prošloj je sezoni zabio 31 gol te bio drugi strijelac iza Carlosa Vele. Ipak, ugovor mu se bliži kraju i opet se špekulira o njegovom povratku u Europu, i to na Apenine gdje je proveo neke od najljepših trenutaka svoje karijere.

Favoriti za njegov potpis su Inter i – Bologna. Pomalo neočekivano se Bologna uvukla u taj razgovor, no sportski direktor Walter Sabatini smatra kako bi Bologna mogla uzvratiti Interu za subotnji poraz u prvenstvu.

 

BOLOGNA – INTER 1-2

Inter poput Juvea, a Lukaku je stigao legendarnog Ronalda…

– Ibrahimović želi doći kod nas zbog odnosa s našim trenerom Sinišom Mihajlovićem. To nije nemoguće, to se može izvesti i ako se dogodi bit će zbog njihovog osobnog odnosa. Ibra želi pomoći Siniši, a ja mogu potvrditi da ćemo učiniti sve u našoj moći kako bi se ovo dogodilo. 

BOLUJE OD LEUKEMIJE

Navijači Intera dali su podršku Mihajloviću: Siniša, ne odustaj!

Ipak, u Americi se nadaju kako će i dogodine puniti mreže u MLS ligi. 

– Znam ga već dugo. Sjesti ću s njim i procijenit ćemo što je najbolje za njega, njegovu obitelj, njegovo zdravlje i, naravno, za nas – rekao je generalni menadžer Los Angeles Galaxyja te nadodao:

– Znate Zlatana. On je priča za sebe. Mislim da nam je puno pomogao i da je zabio impresivnu brojku golova. Popričat ćemo kao odrasli ljudi i zaključiti što je najbolje za sve nas.

Vaš preglednik ne omogućava pregled ovog sadržaja.

Izvor: Ricardo Kulušić / 24sata.hr