Dođoh, vidjeh, pobjedih. Hvala LA Galaxy što ste mi pomogli da se ponovno osjećam živim. Navijačima Galaxyja – željeli ste Zlatana, dao sam vam Zlatana. Nema na čemu. Priča se nastavlja… Vratite se gledanju bejzbola, oprostio se od sad već bivšeg kluba na Twitteru švedski nogometaš Zlatan Ibrahimović (38). 

I came, I saw, I conquered. Thank you @lagalaxy for making me feel alive again. To the Galaxy fans – you wanted Zlatan, I gave you Zlatan. You are welcome. The story continues…Now go back to watch baseball pic.twitter.com/kkL6B6dJBr

— Zlatan Ibrahimović (@Ibra_official) 13. studenoga 2019.

Podsjetimo, od 1. siječnja 2020. godina zlatan Ibrahimović bit će slobodan igrač. Napustit će SAD nakon skoro dvije godine. U dresu LA Galaxyja odigrao je 58 utakmica i zabio 53 gola uz 15 asistencija. A sad kreću nagađanja gdje bi Ibra mogao nastaviti ionako već bogatu karijeru.

Iako je talijanski Tutto Mercato Web pisao kako Manchester United želi Ibru vratiti u svoje redove, Zlatan je oko bacio i na talijansku Seriju A. Točnije, na Bolognu Siniše Mihajlovića s kojim je Ibra već u kontaktu mjesecima, a direktor kluba Riccardo Bignon potvrdio je kako je i bivši jugoslavenski nogometaš također zainteresiran za suradnju. 

Foto: Kelvin Kuo

– U sljedećim ćemo mjesecima znati što Ibra želi, a ukoliko se želi vratiti u Italiju, mi smo spremni za potpisivanje – najavio je direktor. 

 U Bologni ga čeka već spremljen ugovor od 8 milijuna funti na godinu u trajanju od 18 mjeseci, piše Corriere dello Sport, iako su sa Šveđaninom povezivani Inter, Napoli, Milan i mnogi drugi.Izvor: Fabijan Hrnčić, Eva Grgić / 24sata.hr