U listopadu 2019. se Zlatan Ibrahimović (38) oprostio od LA Galaxyja i MLS-a. Šveđanin je prešao u AC Milan na poziv Zvone Bobana, a iako Bobana ondje više nema, Zlatan je i dalje u klubu koji ga je objeručke dočekao. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš preglednik ne omogućava pregled ovog sadržaja.

Mnogima je u Americi bilo žao što ih Ibrahimović napušta, no njegovim protivnicima i suigračima možda i nije. Osebujan kakav je, Zlatan je ostavio dubok trag u američkoj ligi u kojo su ga igrači zapamtili po mnogočemu, a jedan po vrijeđanju.

Njemački MLS igrač,  Florian Jungwirth (31) (San Jose Earthquakes) ispričao je svoje iskustvo sa velikim Zlatanom, a prema njegovoj priči nije ugodno. 

ZLATAN IŠAO U RIBE

Ma on može sve: Ibrahimović ulovio štuku u Švedskoj…

ALI S DRUGIM KLUBOM

Igrači Milana i dalje miruju, ali Zlatan ne: Počeo s treninzima

– Mislim da je bila 2018. kada smo igrali prvi  puta protiv Zlatana u Stanfordu i on je stvarno vrijeđao sve svoje suigrače – rekao je Jungwirth na Twitteru

– Čovjek je 90 minuta vikao na sve, bilo je smiješno – dodao  je.

Foto: Reuters/PIXSELL

Svi bi se bojali Zlatana. Suigrači su mu bili kao mala djeca koja su željela nešto od ‘velikog tatice’. 

Ipak, Jungwirth respektira Ibrahimovića. U jednom je intervjuu izjavio:

– Unatoč njegovim godinama, i dalje ima ono što treba. Zaista je fascinantno. Ako ga vidite na TV-u jasno vam je da je visok. Ali kada sam uživo stajao kraj njega osjećao sam se maleno. Nevjerojatna je zvijer, impresivna. 


Više saznajte na izvornom linku: Eva Grgić – ‘Zlatan je vrijeđao suigrače, a oni su bili kao njegova djeca…’ / (24sata.hr).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.