Fudbaler Manchester Uniteda, Zlatan Ibrahimović, odlučio je napraviti novi korak, te investirati svoj novac u novi biznis. Ibrahimović je u proteklih godinu dana krenuo sa proizvodnjom pića, te proizvodnjom odjeće. Ipak, novi fudbaler Crvenih đavola odlučio je da proširi svoju lepezu investicija.

Švedski fudbaler je ovih dana odlučio uložiti svoj novac u jednu švedsku kompanciju koja se bavi proizvodnjom video igrica. Vlasnik ove kompanije potvrdio je da Ibrahimović sada posjeduje 12,5% ove firme. Naravno, Šveđani su se odmah zapitali da li će Ibrahimović u skorijoj budućnosti dobiti svoju igricu. Poznavajući Zlatana mnogi su sigurni da će se to desiti jako brzo.

/sportsport.ba

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.