Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine će prijateljski susret protiv Irana igrati na stadionu “Asim Ferhatović Hase”.

Zmajevi će, nakon što nisu izborili plasman u finale baraža za Euro, u terminu 12. novembra odigrati prijateljski susret protiv selekcije Irana.

Nogometni savez Bosne i Hercegovine je odlučio, kako je portal Klix.ba ranije najavio, da se susret odigra na najvećem bosanskohercegovačkom stadionu.

Tačna satnica utakmice bit će naknadno određena.

Na tom susretu standardni reprezentativci bi trebali dobiti poštedu, a nakon tog meča slijede susreti Lige nacija protiv Nizozemske u gostima 15. novembra te Italije kući 18. novembra koji će biti i posljednji u ovoj godini za Zmajeve.

Izvor:Klix.ba

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.