Večeras u okviru baraž utakmice naša nogometna reprezentacija na Grbavici je ugostila selekciju Sjeverne Irske i nakon prvog dijela susreta vodi sa 1-0.

U prvih 10′ minuta susreta naši nogometni Zmajevi pokazali su da ovu utakmicu idu na pobjedu i tako su preko Krunića, Hadžiahmetovića i Pjanića stvorili jako dobre šanse ali bez gola.

Igrao se 14′ minuta susreta sa kada je Cipetić probio desnu stranu, ušao u kazneni prostor i kao na tačni povratnim pasom poslužio Radeta Krunića koji poentira za 1:0!

Čitavo prvo poluvrijeme naši Zamajevi su diktirali tempo utakmice. Sretno u drugig 45′ minuta sustreta.

Izvor: Biscani.net

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.