Znaci koji odaju da ste u vezi s narcisoidnim muškarcem

Avaz

Dnevni avaz

Zabava Zanimljivosti

Foto: Arhiv
Narcisi su uglavnom perfekcionisti
ZANIMLJIVO Ogledalo im je najbolji prijatelj

Znaci koji odaju da ste u vezi s narcisoidnim muškarcem
Neprestano brbljaju o sebi

Autor: Index.hr
prije 13 minuta
A
A
A
0

Iako se čini kako biste narcisa prepoznale čim progovori, postoje znakovi koje ne povezujemo odmah s narcisoidnošću i egoizmom.

Osim neprestanih pogleda u ogledalo i brbljanja o sebi satima, ovo su potezi koji otkrivaju da ste u vezi s pravim zaljubljenikom u sebe.

U početku je činio sve da vas osvoji

Na samim počecima veze ponaša se kao savršen partner kojem je glavni cilj učiniti vas sretnima i zadovoljnima. No, nakon nekoliko mjeseci naglo postaje distanciran i otresit, a vama nije jasno kako je došlo do te promjene. Naime, narcisi i sociopati imaju jednu zajedničku stvar, a to je ostvariti svoju namjeru bez obzira na sve.

Važnija mu je slika vas kao para u javnosti nego vaša veza

Istinski osjećaji i emocionalna intimnost za narcise su potpuno sporedni. Ono što je njima važno je vaša prezentacija pred drugima, i to savršena. Narcisi su uglavnom perfekcionisti i pazit će na to da je svaki detalj na svome mjestu kako bi vam svi zavidjeli i divili se vašoj naizgled besprijekornoj vezi.

Neprestano kritizira vaš izgled

Iako se u početku ponašao kao da je sve što vi nosite savršeno, sada je druga priča. Ne sviđa mu se vaš stil odijevanja, smatra da ste nabacile nekoliko kilograma, a i ni vaš omiljeni ruž mu nije po volji. Nakon nekog vremena može postati nepodnošljiv sa svojim komentarima, a izvinjenje ako vas povrijedi nemojte očekivati jer on smatra da je uvijek potpuno u pravu.

Uvijek svaljuje krivnju na vas

Vi znate da ste u pravu i da je on zabrljao, no on to nikada neće priznati i svalit će svu krivicu na vas. Osim toga, ubrzo će nasilno prekinuti svađu i proglasiti vas kraljicom dramatiziranja i nabiti vam grižnju savjesti pretvarajući sebe u žrtvu.

Nema bliske prijatelje

Osim toga što za svakog navodnog prijatelja imaju nekoliko riječi kritike, narcis uvijek ima filmski inscenirane priče o svojim užasnim bivšim ljubavima. Uvijek će sebe prikazati kao žrtvu, a bivše prijatelje i partnere kao najgore osobe koje možete zamisliti.0

Zadnje diskusije / FORUM

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...