Tokom vladavine Lava mnogi znakovi ce imati povoljan period ali astrolozi isticu posebno tri znaka


Radujte se jer sezona Lava donosi osvježenje i nevjerojatnu energiju Sunca. Period Lava donosi put na sedmo nebo, nove ljubavi, slobodu i neizmjernu zabavu. Evo koja će 3 znaka najbolje iskoristiti energiju vatrenog Lava i imati najviše sreće do 23. 08.!

Period Raka donio je velike izazove mnogim znakovima Zodijaka, naročito u pogledu osjećaja, ljubavi i odnosa. Iako ste preživjeli emotivnu katarzu, radujte se jer sezona Lava donosi osvježenje i nevjerojatnu energiju Sunca. Lav je vatreni znak i ima tendenciju da u svakome od nas probudi unutrašnje dijete, da nas pokrene i izazove jedinstvenu prirodu.
Također, Lav predstavlja vječnu borbu čiste duše i ega, pa će se do 23. 08. mnogo toga promijeniti u ljubavnom životu. Period Lava donosi put na sedmo nebo, nove ljubavi, slobodu i neizmjernu zabavu. Vrijeme je da otpustite stres.

Malo više udovoljite sebi i ne zaboravite da nikada niste stari za nove životne avanture. Evo koja će 3 znaka najbolje iskoristiti energiju vatrenog Lava i imati najviše sreće do 23. 08. 1. OVAN – izađite iz svoje čahure Dragi Ovnovi, možete li vidjeti drugačiju svjetlost koja se uselila u vaš život?
Sunce je tijekom vladavine Raka bilo u vašoj četvrtoj kući koja označava obitelj, dom i odnose. Morali ste podnijeti određene žrtve i odricanja, borili ste se i istrošili puno energije na obiteljske odnose. Ali, sada se situacija mijenja. Sunce je tijekom vladavine Lava u vašoj petoj kući, odnosno kući radosti, romantike i kreativnosti.

Zračite karizmom i puni ste samopouzdanja. Slobodne Ovnove u narednim danima očekuje nevjerojatna sreća u ljubavi. 2. LAV – solarna revolucija Sretan rođendan dragi Lavovi! Tijekom perioda Raka Sunce se nalazilo vašoj 12. kući koja označava karmu i prošlost. Sav teret prošlosti bio je na vašim leđima i svi karmički dugovi odjednom su opteretili vaš život.

Ali, vaš znak je rođen kao borac i zato ste uspjeli sve vratiti u ravnotežu, a sada je vrijeme za RADOST. Sunce se do 23.08. nalazi u vašoj prvoj kući koja označava vašu ličnost. Sjajiti ćete poput dijamanta i period pred vama prepun je divnih iznenađenja.

3. STRIJELAC – Izvor divlje energije Dragi Strijelci,jeste li spremni za vašu novu avanturu? Tijekom perioda Lava Sunce se nalazi u vašoj devetoj kući, odnosno kući edukacije, putovanja, učenja i filozofije. Sada ste spremni otpustiti toksične emocije koje su se nagomilale u periodu Raka. Napokon oslobađate sebe tereta i slavite svoju jedinstvenost i slobodu.

Budite svoji, budite sretni.

Izvor: Lovesensa

Želite da čitate još sadržaja poput ovoga, preporučujemo da posjetite i magazin – www.pult24.info

Napomena: Ukoliko preuzimate sadržaj ovog članka OBAVEZNI ste da nas navedete kao izvor uz linkovanje našeg članka.

Izvor: M.Đ / infpult.info