Zoran Marjanović, optužen da je prije tri i po godine svirepo ubio suprugu – pjevačicu Jelenu Krsmanović Marjanović, danas će tačno u podne sjesti na optuženičku klupu.

On je danas, nešto iza 11 sati, ušao u auto zatamnjenih stakala i krenuo put suda u Katanićevoj.

Tužilaštvo i odbrana danas pred Višim sudom u Katanićevoj ulaze u borbu oko ključnih dokaza.

Naime, poslije brojnih preokreta, mučnih i bizarnih detalja ubistva koje je prethodnih godina okupiralo srpsku javnost ali i region, udovac Zoran Marjanović, jedini je koji će danas pred Višim sudom u Beogradu sjesti na optuženičku klupu, zbog sumnje da je 2. aprila 2016. neutvrđenim predmetom u kanalu Crvenka kod Borče ubio Jelenu Marjanović. On će morati da odgovori na mnoga pitanja o nestanku i smrti supruge.

Teška borba između odbrane i tužilaštva u sudnici će se, kako kažu upućeni, prije svega voditi oko toga da li je njihova tada petogodišnja kćerka Jana ostala sama na nasipu dok joj je u blizini otac ubijao majku, kako to tužilaštvo tvrdi, ali i otkud Jelenina krv u “mercedesu” koji su tada vozili Marjanovići.

Borba će se voditi i oko toga otkud blato iz kanala na Zoranovoj odjeći, ukoliko zaista nije prilazio mjestu na kom je Jelenino tijelo nađeno.

 

 

 

Izvor: Kurir.rs.

Izvor vijesti: Šejla Lilić / azra.ba