ZORAN PUCA PO ŠAVOVIMA BEZ MAJČINE PODRŠKE: Otkriven misteriozni razlog zbog čega neće da ga posjeti u zatvoru!

telegraf.rs
Zoran Marjanović, osumnjičeni za ubistvo supruge Jelene, u teškom je psihičkom stanju u pritvoru Okružnog zatvora u Beogradu, a najteže mu pada razdvojenost od kćerke Jane i majke Zorice, za koje je mnogo vezan.

Marjanoviću najviše nedostaje podrška majke, koja je stub kuće porodice Marjanović, ali koja ne dolazi Zoranu u posjetu u zatvor jer negativna energija loše utiče na njene moći.

– Zorica je glavna u kući i za sve se pita. Kad god bi mu iskrsao neki problem ili bi mu bilo teško u životu, Zoran je utjehu tražio u majci, koja ga je za sve savjetovala. U pritvoru je već 26 dana i jedino što mu u zatvoru nedostaje jeste upravo Zorica. Izgleda kao da puca po šavovima. Sve ovo je veliki pritisak na njega, pitanje je dokad će izdržati – priča izvor Srpskog telegrafa iz istrage.

Kako dodaje, Zorica Marjanović, koja se bavi liječenjem bioenergijom, izbjegava odlaske na groblja, ali i u zatvore, jer negativna energija loše utiče na njene moći.

– Ona još nije posjetila sina u pritvoru, a najvjerovatnije neće ni kročiti u Centralni zatvor. Poznato je da nije išla ni na Jecinu sahranu ni na pomen. Razdvojenost od majke Zoranu teško pada, najteže mu je što nema ko da ga utješi – kaže naš sagovornik.

Podsjetimo, Zoran Marjanović uhapšen je 15. septembra zbog sumnje da je ubio suprugu Jelenu, pa njeno tijelo bacio u kanal u Borči. Na teret mu se stavlja teško ubistvo, za koje je zaprijećena kazna do 40 godina robije.0

Zadnje diskusije / FORUM

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...