Zorica Marković i Luna Đogani nisu se slagale tokom boravka u “Zadruzi 2”, međutim, izgleda da je lošim odnosima došao kraj nakon izlaska iz rijalitija.

Pjevačica nije podržavala Luninu vezu sa Markom, kao ni vezu sa Slobom Radanovićem u prvoj sezoni Zadruge, ali joj je često davala iskrene savjete, međutim, i dalje ostaje pri stavu da Miljković nije pravi izbor za Đoganijevu.

– Kad nije bila dobra, nisam je podržavala. Ja najviše volim Lunu kada je jaka i samostalna. Meni se njen izbor nije svidio, ja sam u svakom trenutku bila tu i govorila joj šta mi smeta. Kao i prošle godine, kada smo se bespotrebno svađale – rekla je Zorica, pa prokomentarisala Luninu i Markovu vezu.

– Smatram da on nije njen pravi izbor, ali opet ko sam ja da mislim o tome? Šta će od toga da bude, ja stvarno ne znam. Meni je neločigno da pred finale raskinu, ali ako oni misle da tako treba, onda neka tako i rade. Čovjek kad se zaljubi, prašta sve – izjavila je Zorica.

– Njeni roditelji su vidjeli koliko je griješila i palo je mnogo uvreda između nas i napolju. Ali mislim da će joj oni dati najbolji savjet, jer ipak su oni brend Đogani i oni najbolje znaju šta i kako treba da uradi – zaključila je bivša učesnica Zadruge, prenosi Telegraf.

Izvor vijesti: Ognjen Škundrić / azra.ba