Sjajni košarkaš Oklahome Paul Goerge medijske stupce u posljednje vrijeme sve više puni, kako umijećem pod košem, tako i privatnim životom.

George slovi za jednog od najboljih košarkaša u američkoj NBA ligi, a za sjajne igre je u velikoj mjeri zaslužna i Daniela Rajić s kojom je zajedno već neko vrijeme,svaki slobodni trenutak koji ima košarkaš provodi u društvu atraktivne crnke porijeklom iz Srbije, uz koju slavi, ali i lakše podnosi poraze.

Premda je danas njihov odnos idiličan, u prošlosti i nije bilo tako Paul je upoznao Danielu kada je radila kao striptizeta, a nakon što je ostala trudna, nudio joj je da pobaci. U igri je bio silan novac, ali Daniela za to nije željela ni da čuje, već ja s njim završila na sudu i u međuvremenu rodila djevojčicu Oliviju,sve turbulencije danas su iza njih, ljubav je pobijedila, štaviše dobili su i drugo dijete.

Danielu zbog linije i njene zadnjice često nazivaju srpskom Kim Kardashian, a kada pogledajte fotografije bit će vam jasno i zašto. Uz to sa NBA zvijezdom živi i život iz snova..

Kolumbijka se skinula u čast velike pobjede nad Argentinom

Vivi proslavila pobjedu.

Nije joj dugo trebalo da se odvaži na ovaj potez nakon pobjede Kolumbije nad Argentinom (2:0).

Kolumbijci su jučer iznenadili Argentinu i slavili s 2:0 na Copa Americi, a model i TV prezenter Vivi Castrillon je odlučila igrače da počasti vrelom fotografijom.

Skinula se potpuno gola, ali je grudi uspjela da ‘zaštiti’ natpisom “Vamos Colombia”.

Zapata i društvo će morati da nastave s dobrim igrama ako žele da Vivi i dalje bude ovako raspoložena i darežljiva.