Zukanovićev saigrač smuvao zgodnu bombu bujnih oblina Kada joj vidite fotografije, neće vam biti dobro

virealni.online

Oduvijek je važilo nepisano pravilo da uspješni fudbaleri uz sebe imaju atraktivne djevojke koje su većinom manekenke,Uspješni i jako imućni fudbaler su pravi magenti za atraktivne djevojke, a među onima koji se mogu pohvaliti izgledom svoje bolje polovice je i 29 godišnji napadač Genoe Andrej Galabinov.

Mediji na Apeninima prenose kako je saigrač našeg fudbalskog reprezentativca Ervina Zukanovića praznike proveo u društvu zgodne Natashe Cinelli, s kojom je odnedavno u ljubavnoj vezi.

Galabinovu djevojku su prozvali novom ljepoticom Serije A, a sudeći po fotografijama koje objavljuje na Instagramu, nema sumnje da će u budućnosti sve češće puniti naslovne strane,Natasha je inače izuzetno aktivna na društvenoj mreži Instagram i prati je preko 20,000 fanova.

Ona se bavi modelingom i nikada do sada nije bila u vezi ni sa jednom nogometasem,vecinom su to bili mladi uspjesni poduzetnici ili slicno,cesto je mozete vidjeti na utakmicama serije A gdje uvjek bodri svoju ekipu a veliki je fan i Real Madida.



0

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...