Zvezdana Stojaković, koju gledamo  u ulozi voditeljice jutarnjeg programa „UzBuđenje“ na  „Face“ televiziji, jedna je od onih žena koje, kada je uređenje doma u pitanju, vode računa o svakom detalju. Naime, ona živi sa suprugom i sinovima, a u nastavku vam donosimo neke kutke iz Zvezdaninog porodičnog doma u kojem je, ako je suditi po objavama na Instagramu, fokus na detaljima. 


Više saznajte na izvornom linku: Redakcija – Zvezdana Stojaković: Zavirite u dom jedne od omiljenih TV voditeljica / (azra.ba).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.