KAD je prošle godine Clément Lenglet za 36 milijuna eura iz Seville prešao u Barcelonu, bilo je puno onih koji su sumnjali u francuskog braniča. Tvrdili su da je dobar za Sevillu, ali da ipak nije rang Barcelone.

Prevarili su se. Lenglet je postao neizostavni član startne postave Blaugrane i bez njega Valverde ne može zamisliti momčad.

Lenglet se pokazao kao veliko pojačanje, no španjolske medije je impresionirao njegov karakter i činjenica da je unatoč slavi i milijunima ostao čvrsto na zemlji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Nisam promijenio stil života. Nisam bio zvijezda u Nancyju i još uvijek se ne osjećam tako. Uvijek sam radio vrijedno i zbog toga sam uspio doći do ove razine. Morate se dati u ono što radite 100 posto jer samo tada stižu rezultati”, rekao je Lenglet za Marcu, pa je nastavio:

“Živim u Barceloni i normalno je da svoje prijatelje ne viđam tako često. Život nogometaša i općenito sportaša je balon gdje je luksuz na dohvat ruke i ako ne pazite, može vas zaslijepiti. Ja sam jasan oko novca i dosta sam odgovoran prema njemu. Naravno da dobro živim i sebi mogu priuštiti puno toga bez da gledam na cijenu. Kad odem u restoran ne gledam košta li neko jelo 40 ili 100 eura, ali granice moraju postojati. Vidim da skoro svaki igrač kupi Ferrarija. To je lijepo, ali za mene je to samo auto i ne privlači me toliko da potrošim ogroman novac na to jer mi je to van svake pameti”.

🗣️ Lenglet habla de su vida personal: “Tengo claro el valor del dinero. Por supuesto, me gano muy bien la vida. Cuando voy al restaurante, si quiero un plato de 40 o de 100 euros no miro el precio. Me permito algunas cosas. Pero comprar un Ferrari, no” https://t.co/OW2xtZXX4F

— MARCA (@marca) November 12, 2019

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?



Izvor: / index.hr