Glumac Miloš Biković, koji se u regionu proslavio ulogom u filmu „Južni vetar“, i njegova osam godina mlađa djevojka, manekenka Barbara Tatalović, stavili su tačku na romansu.

Par se rastao mirnim putem, kako prenose srbijanski mediji.

– Miloš je sve češće boravio u Rusiji, gdje većinu godine snima filmove i serije, dok Barbara putuje po Evropi kad god je angažovana za neku reklamu. Većinu vremena bili su daleko jedno od drugoga, a Barbara ga nije mogla pratiti na putovanjima. Zato su često ulazili u konflikte i svađe i to više nije vodilo ničemu, pa je Miloš odlučio da raskinu i da svako nastavi svojim putem – ispričao je Milošev prijatelj.

U prilog glasinama ide i to da par već dugo na Instagramu ne objavljuje zajedničke fotografije iako su to prije često radili.

Ni Miloš ni Barbara još se nisu oglasili o ovome.Izvor vijesti: Avaz.ba / azra.ba

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.