MACAULAY CULKIN otkrio je šokantni razlog koji ga je natjerao da napusti Hollywood. Nekad najveća dječja zvijezda sprema se za povratak na male ekrane, a tvrdi da je napustio glumu zbog zlostavljanja.

Danas 37-godišnji Culkin tvrdi da ga je njegov otac Kit mentalno i fizički zlostavljao jer je bio ljubomoran. Prijetio mu je da će ga udariti ne napravi li bilo što dobro.

Zvijezda omiljenog božićnog filma to je otkrila u intervjuu s Marcom Maronom u njegovom podcastu. “Sve što je on (Culkinov otac) pokušavao napraviti u životu, ja sam uspio prije nego sam navršio 10 godina”, rekao je Culkin.

Njegovi roditelji razveli su se 1994. godine nakon što je on snimio Richie Richa. Njihov rastanak nazvao je “jednom od najboljih stvari koje su se ikad dogodile” jer je zbog toga napustio industriju.

Roditelje je tužio kad mu je bilo samo 15 godina i izbrisao ih je kao zakonske skrbnike kako više ne bi mogli kontrolirati njegovo bogatstvo. “Gotov sam, nadam se da ste zaradili sav svoj novac, jer od mene ga više neće biti”, rekao je.

U međuvremenu, postao je dobar prijatelj s Paris Jackson, kćerkom Michaela Jacksona s kojim je također bio blizak prijatelj pa je Paris postao kum, a dijele i istu tetovažu.

Od 2002. godine 9 godina bio je u vezi s Milom Kunis. “Bio je velik, niste mogli hodati s njim po ulici”, rekla je Mila. “Uvijek je privlačio neku čudnu pažnju. Fanovi su vrištali – nisu znali kako reagirati. To nije bila normalna reakcija na zvijezdu. Obožavatelji su na njegovu pojavu reagirali vrlo abnormalno”, rekla je.

Glumac danas izgleda puno bolje, a u vezi je s Disney Channel zvijezdom Brendom Song, koja ga je na Instagramu nazvala “pastuhom”.

Osim toga, Culkin se vraća i Hollywoodu ulogom u dramskoj komediji “Changeland”, uz bok svojoj djevojci Brendi Song, a pod palicom prijatelja Setha Greena.