BROJNI celebrityji trenutno koriste svoj veliki utjecaj na javnost kako bi pozvali druge da budu odgovorni i ostanu doma.

Posljednja među njima je glumica Julia Louis-Dreyfus, najpoznatija po ulozi Elaine Benes u kultnoj seriji Seinfeld. Julia je na svojem Instagramu objavila urnebesan video u kojem se šminka i kojim je svojim sljedbenicima poslala važnu poruku, istu koju ovih dana čujemo stalno, ali nažalost do mnogih nikako ne dopire.

“Pozdrav svima, to sam ja, vaša prijateljica Julia Louis-Dreyfus. Inače kada snimam ovakve snimke priprema me moj frizerski i make-up tim; moj osobni glam-tim koji mi pomaže da izgledam dobro. No oni su danas kod kuće, na sigurnom. I ono što bih vas htjela zamoliti je da i vi napravite isto. Molim vas, ostanite doma, ostanite na sigurnom i pomozite nam izravnati krivulju. I ako slučajno morate izaći iz kuće, molim vas da održavate dva metra fizičkog razmaka”, poručila je glumica dok je istovremeno razmazivala ruž oko usana te se na kraju videa pogledala u ogledalo i zaključila. “Savršeno!”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako je to napravila na komičan način, njezina poruka nije mogla biti jasnija, a zadatak jednostavniji – ostanite doma i pazite na sebe i druge jer jedino tako će sve ovo doći kraju.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Više saznajte na izvornom linku: – Zvijezda Seinfelda urnebesnim videom poslala važnu poruku / (index.hr).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.