Zvijezda “Žikine dinastije“ zbog tragedije zauvijek napustila zemlju!

alo.rs
Rialda Kadrić je najpoznatija kao Marija iz ``Žikine dinastije``. U emisiji ``Balkanskom ulicom`` ispričala je zašto se nikad više iz Londona nije vratila u Beograd. Rialda je podijelila s javnošću potresnu ispovijest da je tokom rata koji je početkom devedesetih zadesio Jugoslaviju, iznenada preminula njena majka.

– Bila sam u Londonu na usavršavanju jezika. Tog 16. januara 1991. godine, kada je počeo rat u Zalivu, moja majka je iznenada preminula na ulici u Beogradu. Sjedila sam u stanu u Londonu, gledala vijesti, slušala o početku rata, kada me je zatekla ta vijest. Aerodrom je bio zatvoren i nisam imala načina da se vratim kući. Jako sam bila vezana za svoju majku, a pošto nje više nije bilo, a rat i u bivšoj Jugoslaviji širio se cijelom zemljom, riješila sam da se vratim u London i tamo počnem neki novi život – rekla je Rialda, koja ni nakon svih ovih godina nije preboljela majčinu smrt.

Rialda je ispričala da je lik Marije po prvi put igrala kada je imala samo 13 godina, i navela da je prvi poljubac u životu imala upravo u ovom legendarnom filmskom ostvarenju.

– Prvi put sam se u životu poljubila pred filmskim kamerama. I naravno da sam ja tu glumila zrelost, jer sam ja htjela da pokažem da ja to sve znam. Ne savjetujem, probajte bez filmskih kamera – rekla je kroz smeh Rialda i dodala:

– To što sam ja možda izgledala zrelije, ili što neko dijete i danas može da djeluje zrelije, ili intelektualno, ne znači da emotivno to može da isprati – navela je ona.0

Zadnje diskusije / FORUM

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...