Adnan Lipovača, Bišćanin i dugogodišnji član Gradskog vijeća, nedavno je podijelio radosnu vijest sa svojim prijateljima i sugrađanima na društvenim mrežama. Na posljednjoj sjednici Gradskog vijeća Bihaća izabran je za zamjenika predsjedavajućeg Gradskog vijeća, a njegova izbor ostvaren je s podrškom od 18 glasova.

U svojoj objavi, Lipovača je izrazio duboku zahvalnost svojoj podršci i sugrađanima za ukazano povjerenje. Također je naglasio da predstoji naporan rad kako bi se ostvarili ciljevi i zadaci koji su pred njima.

“Dragi prijatelji, želim vas obavijestiti da sam na zadnjoj sjednici Gradskog vijeća Bihać izabran za zamjenika predsjedavajućeg Gradskog vijeća. Hvala vam što mi vjerujete i što smo osigurali 18 glasova za izbor. Iskreno moramo pripremiti sljedeći korak. Bit će to složeno i teško. Bit ćemo veoma lojalni u tim pregovorima, a pritom ćemo promicati i štititi interese svih građana”, napisao je Lipovača.

Ovim izborom Adnan Lipovača preuzima odgovornu ulogu u radu Gradskog vijeća Bihaća, a njegova predanost i želja za promicanjem interesa građana obećavaju uspješno obavljanje nove funkcije.

S njegovim zalaganjem i podrškom sugrađana, da li Bihać može očekivati daljnji napredak i prosperitet, ostaje nam da vidimo u budućnosti.

(Biscani.net)