Home Grad Bihać Ajla Vojić definitivno putuje na Svjetsko prvenstvo: Meggle Bihać pristiže u pomoć...

Ajla Vojić definitivno putuje na Svjetsko prvenstvo: Meggle Bihać pristiže u pomoć !

Kako je za BISCANI.NET potvrdio kickboxing trener Rinaldo Pikoloti, za šesterostruku prvakinju BiH u kickboxu Ajlu Vojić, odnosno njen odlazak na Svjetsko prvenstvo, MEGGLE Mljekara d.o.o. Bihac danas je uplatila 2.000 KM.

Nakon pisanja BISCANI.NET portala o problemu finansiranja Ajlinog odlaska na Svjetsko prvenstvo kickboxa u Irskoj reagovala je mljekara MEGGLE iz Bihaća, prilikom čega je na Ajlin račun uplaćeno danas 2.000 KM.

Ajla Vojić ima na računu osigurana sredstva od najvećeg mljekarskog brenda u Bosni i Hercegovini “MEGGLE Mljekara” i već danas može uplatiti smještaj za koji je rok bio do kraja mjeseca da se uplati u iznosu 980 EUR.

“Poziv iz naše kompanije Meggle nam je danas definitivno potvrdio da će naša priča imati sretan kraj. Ponosni smo što je Meggle  u ovom slučaju podržao bihaćki sport i ukoliko svi koji su obećali pomoć održe riječ, Ajla će moći kvalitetno odraditi i finiš priprema za Svjetsko prvenstvno što uključuje kvalitetnu ishranu, adekvatnu opremu  odlazak na sparinge.”, kazao je za BISCANI.NET portal Rinaldo Pikoloti, trener Ajle Vojić.

sd6f7s6f8sdf

Ajla Vojić je vrhunska sportašica i K-1 borac, šest puta je bila državna prvakinja, osvajačica bronzane medalje sa Svjetskog prvenstva u Italiji 2014. godine i srebrene sa Evropskog prvenstva u Španiji 2015. godine.

VEZANE VIJESTI: