Albanska voditeljica Megi Pojani prilično je provokativna na društvenim mrežama, gdje nerijetko zeza pratitelje vrućim videima ili fotografijama, ne ostavljajući mjesta mašti.

Pojani je djevojka albanskog reprezentativca Endrija Cekicija, a nedavno je svim svojim pratiteljima dala nemoralnu ponudu.

Naime, ona je objavila dvije pomalo i degutantne fotografije te je pratitelje izazvala sa petocifrenom novčanom nagradom ako urade samo jednu “sitnicu”.

Atraktivna Albanka je objavila fotografija na kojima otkriva da ima herpes na usnama i pita svoje fanove bi li je poljubili za 10.000 eura.

“Biste li ljubili ovaj herpes za 10 tisuća eura”, napisala je ona u opisu fotogafije koju je objavila na svom Instagram storyju.

Albanska novinarka i 26-godišnji veznjak su duže od godinu u vezi, a svoju romansu su javnosti otkrili objavama sa zajedničkog odmora.

Na kraju prošle sezone u Turskoj, Cekici se na nekoliko sedmica vratio u Tiranu, gdje je formalizirao svoj odnos sa novinarkom.

Par već ima konsolidiran odnos, gdje su stvari postale službene čak i među njihovim porodicama pa neće biti iznenađenje ukoliko uskoro stanu na ludi kamen.

Cekici se odlučio za novi klub u inostrastvu, tačnije ostao je u Turskoj pošto je potpisao za Pendikspor, pa njegova veza sa Pojani funkconiše na daljinu.

Pejani je prošle godine redovno putovala u Tursku, da bi ove ljetne sezone bili česti njihovi susreti u Tirani, gdje su obično bili prisutni i članovi porodica što je jasan znak da je njihova veza podignuta na veći nivo.

Bilo je glasina i omogućem raskidu, ali sve su demantovali prilikom proslave Cekicijevog rođendana kada se na zabavi pojavila i Pojani.

(sportsport.ba)