PRIJAVE OTVORENE DO: 25.12.2018. godine

Poznata arhitektonska kuća DAB ARCHITEKTUR iz Austrijezbog proširenja svog poslovanja na domaćem tržištu, preko kćerke kompanije u BiH upošljava 2 osobeisključivo za uslugu rada na projektima i to :

  1. Arhitekta, iskustvo na projektovanju i rješavanje idejnih rješenja, poznavanje softwera-poželjno poznavanje AutoCad, 3D Lumion, ili neki drugi vizualizacijski softwer-poželjno ali ne i obavezno, te poželjno poznavanje Njemačkog jezika
  2. Tehničar iskustvo na iscrtavanju projekata, poznavanje softwera-poželjno poznavanje AutoCad, 3D Lumion, ili neki drugi vizualizacijski softwer-poželjno ali ne i obavezno, te poželjnopoznavanje Njemačkog jezika.

Oko samih uvjeta upošljavanja u ovisnosti o stručnoj spremi i podobnosti kandidata, bit će razgovarano na B2Bsastanku između potencijalnih kandidata i vlasnika firme DAB ARHITEKTUR iz Austrije.

Skraćeni CV pošaljite na office@dab-architektur.at za gdin Bmst. Adis Duracak | Dab-architektur, najkasnije do 25.12.2018. godine.

Razgovori će se održati u četvrtak 27.12.2018. godineu 12.00hu prostorijama firme PELEX d.o.o. Bihać, Bosanskih šehida bb – Ceravačka brda Bihać.

Kontakt telefon u Bihaću: 060 344 4 519