Berlina d.o.o. Bihać je osnovana 1995. godine. Prošle godine je proslavila 25 godina postojanja uz svevremenski kvalitet usluge, a ove godine želi nešto posebno za svoje korisnike. Iako je, prema ocjeni potrošača, vrlo kvalitetno i dosad obavljala posao, kompanija želi dati nešto više svojim kupcima i vjernim korisnicima. Odlučna je da se modernizuje u svakom smislu, da prati trendove koje uživaju sve VW grupacije jer njihovi potrošači zaslužuju samo najbolje. Berlina d.o.o. ove godine preuređuje i modernizira svoj prostor na istoj lokaciji, ali sa svim evropskim modernim standardima i trendovima koji su standardizovani u svim VW evropskim poslovnicama. Jer, kako kaže voditelj prodajno-servisnog centra Berline Enis Hadžović: “Berlina Bihać i dalje ide bez imalo zastoja, želimo biti u trendu, želimo biti u skladu sa svim evropskim standardima VW grupacije ”.

Svi znamo čime se to Berlina d.o.o. Bihać bavi, ali od ove godine će to biti još kvalitetnije uz modernizovani prostor, više modernijih vozila, više električnih vozila jer je to budućnost na našim prostorima. Na pitanje kakav to nov objekat se gradi, Enis Hadžović je izjavio: “objekat koji gradimo će biti jedan reprezentan objekat gdje će svi naši kupci moći da uživaju u novom ambijentu, imati priliku da vide puno više vozila na jednom mjestu, imati priliku da vide odvojeno električna vozila u jednom posebnom dijelu novog salona”.

Također, pored planova za modernizaciju, na sajmu EKOBIS, između ostalih automobila, predstavili su čak tri najnovija električna automobila koji su zaplijenili pažnju svojim estetskim izgledom, ali i kvalitetom i udobnošću koju pružaju, a koju prepoznaju i najmlađi.

Posjetite Berlinu Bihać i uvjerite se da prodaja i servis VW i Audi automobila nikad nije bila modernija i zahvalnija.

(Promo)