Zerina Patković pravo “osvježenje” na TV ekranima. Sportska voditeljica Zerina Patković je novo lice na bh. terenima kada su u pitanju utakmice Premijer lige BiH.

Ljubitelji fudbala u našoj zemlji mečeve Premijer lige mogu pratiti na kanalima Arene Sport, a ove sezone stiglo je “osvježenje” koje je oduševilo navijače.
Naime, dio tima Arene Sport je i zanosna voditeljica Zerina Patković koju smo mogli već vidjeti na bh. terenima.

Ova voditeljica je i danas na “zadatku” i nalazi se u Banjaluci gdje prati meč Borca i Sutjeske.Ona je skrenula na sebe pažnju današnjim izdanjem i jednostavno ni igrači nisu mogli, a da ne obrate pažnju na voditeljicu Arene Sport.


(sportsport.ba)

I Ema slavi uspjeh kluba: Niko nema ništa protiv


Sada će postati još popularnija.

Džoins: Zaštitno lice kluba
FOTO: INSTAGRAM

Ono što je megapopularna Dileta Leota (Diletta Leotta) u Italiji, to je Ema Džons (Emma Jones) u Engleskoj. Televizijska voditeljica klupske televizije novog engleskog prvoligaša Lids junajteda još jednom je obišla sportske portale širom svijeta svijeta jer se povratak legendarnog engleskog kluba među elitu proslavio i objavljivanjem Eminih atraktivnih fotografija.

Ona je već nekoliko godina jako popularna, no ulaskom u Premijer ligu ta će popularnost doseći vrhunac. Prije dvije godine ljudi iz kluba odlučili su popularizirati vlastite emisije uoči i nakon utakmica pa su s lokalnog radija zaposlili Džons i oduševili navijače. Sada zajedno slave.


.


.


.


.

.

.


.

.

.


.


.

.

.


.

.

.


.

.

(sport.avaz.ba)