Piše: Biscani.net

Učenici V-a razreda Osnovne škole “Harmani II” iz Bihaća su sudjelovali u zanimljivoj manifestaciji pod nazivom “Staze djetinjstva”. Uz podršku njihove učiteljice Irme Vojić i bibliotekara Admira Ibrahimpašića, ova događanja imala su za cilj upoznati mlade s renomiranim bosanskohercegovačkim piscima za djecu, među kojima su se istaknuli Rizo Džafić, Šimo Ešić, Kemal Handan i Husen Dervišević.

Učenici su u opuštenoj i veseloj atmosferi stekli uvid u djela ovih velikana književnosti za djecu, a pisci su im ostavili poseban dar u vidu knjiga. Ovaj susret sigurno će ostaviti snažan pozitivan utjecaj na sve prisutne.

Osnovna škola “Harmani II” čestita organizatorima na inicijativi i odličnoj organizaciji ovog događaja, koji obogaćuje kulturni život zajednice. Također, zahvaljuju se na pozivu za sudjelovanje i raduju se budućim kulturnim događanjima.

Ponosno pohvaljujemo ovu divnu inicijativu, koja promiče ljubav prema knjigama i kulturnom naslijeđu, u ime portala “BiscaniNET” i njegovih čitatelja.

(Biscani.net)