„ Povodom 12.juna – Dana policije MUP-a USK-a, u svoje lično ime i u ime gradske uprave i građana Bihaća, upućujem iskrene čestitke svim aktivnim i penzionisanim policajcima i svim pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova Unsko-sanskog kantona. Profesionalizam koju iskazujete u svome poslu garant su sigurnosti i mira svih građana Unsko-sanskog kantona. Pred policajcima su svaki dan novi izazovi, odgovornosti i zadaće koje samo dobro opremljena i profesionalna policija može uspješno savladati i svi mi koji obnašamo vlast moramo učiniti maksimum napora da tako i bude u vremenu pred nama.

U nadi da će te i u narednom periodu svoj posao raditi profesionalno i u službi građana, čestitam vam Dan policije uz želju da zajedničkim snagama stvorimo bolji ambijent za razvoj demokratskog i slobodnog društva. Na tom putu ne smijemo zaboraviti žrtve i zasluge policajaca u odbrambeno-oslobodilačkom ratu“.

/BISCANI.NET

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.