Ispred jedne trgovine u Beogradu dogodilo se stravično nasilje nad dječakom kada ga je navodno udario stariji muškarac koji je, prema riječima djetetove majke, “bio nešto nervozan”.

Scenu nasilja telefonom je snimio prijatelj napadnutog dječaka, a video je objavio na društvenim mrežama. O svemu se oglasila majka djeteta i objasnila što se dogodilo.

– Zamislite da dijete pošaljete u Lidl po sladoled. Dok je plaćao, na blagajni ga je nervozna baba gurnula i ljutito mu rekla da se makne i da pomakne romobil koji je stajao do njega, jer je ona sljedeća na redu. Ljubazno joj kaže da će se pomaknuti, samo da dobije kusur i sladoled. Na scenu je tada stupio njen suprug koji djetetu govori da će mu iščupati uši, na što dijete kaže: “Zašto ćeš mi iščupati uši?” te kreće s prijateljem prema izlazu – ispričala je majka, prenosi Blic.

Tada se, kako je dodala, muškarac zajurio i ispred trgovine zgrabio njeno dijete za kragnu govoreći: “Kome ćeš ti odgovarati?”.

– Počeo mu je zavrtati uho. Sin mu je rekao da ga ostavi na miru i da će ga prijaviti. Tada ga je muškarac udario po uhu. Djetetu još zuji u uhu! Osiguranje je bilo tu i činilo se da je smirilo situaciju. Muškarac se ispričao djetetu riječima: “Oprosti, malo sam nervozan” – napisala je dječakova majka.

Ljutita majka imala je poruku za muškarca koji je napao njenog sina.

– Samo da znaš da sam sada ja jako nervozan! Prijatelj je iz straha izvadio telefon kako bi fotografirao čovjeka i snimio nemili događaj. Djeca su bila prestravljena! Čuvajte djecu!, poručila je.

(jutarnji.hr)