POLICIJA je jučer ujutro intervenirala u dvorištu jedne osnovne škole kraj Zadra gdje je roditelj jednog od učenika verbalno, a potom i fizički napao spremačicu škole, piše Zadarski.

Roditelj je, prema zasad još neslužbenim informacijama, ispljuskao, a zatim i ispljuvao 60-godišnju spremačicu jer navodno nije njegovom djetetu dala da za vrijeme školskog odmora uđe u školu. U međusobnom “natezanju” dječaku je navodno ozlijeđeno rame, a žena je zadobila ozljede uha, što je ustanovljeno nakon pregleda u zadarskoj Općoj bolnici.

Najavljeno zaključavanje škole

Policija je potvrdila da je zbog incidenta u tijeku kriminalistička obrada, ali da će se više o ovom slučaju znati tijekom sutrašnjeg dana.

Zbog incidenta su roditelji svih učenika tijekom dana dobili obavijest da sutra moraju djecu dovesti na vrijeme jer će se škola nakon 8 sati zaključavati.

“Zbog verbalnog i fizičkog napada jednog roditelja na našu kolegicu spremačicu u Kožinu, vrata naših škola (matične i područnih) će se od sutra zaključavati od 8:00 sati do kraja nastave.

Molim vas vodite računa da djeca ne kasne, tj. da do 8:00h uđu u školu”, poruka je koju su primili roditelji.

(index.hr)