U čast obilježavanja Dana grada Pazina, u novoj Školsko–gradskoj sportskoj dvorani održana je svečana sjednica Gradskog vijeća.

Sjednici su, uz članove Gradskog vijeća, te gradonačelnika Pazina Renata Krulčića i njegove zamjenike, prisustvovali i župan Valter Flego, gradonačelnici i načelnici općina, te delegacija grada Bihaća s gradonačelnikom Emdžadom Galijaševićem na čelu, delegacija Općine Gevgelija s gradonačelnikom Ivanom Frangovom, delegacija Općine Jablanica s načelnikom Salemom  Dedićem i delegacija Općine  Inđija s zamjenikom predsjednika Općine Milanom Bodiroža.

Čelnici gostujućih delegacija održali su pozdravne govore u kojima su istaknuli zadovoljstvo zbog prisustvovanja obilježavanju Dana Pazina kao i zadovoljstvo zbog napretka i projekata realiziranih u razdoblju koje je proteklo od njihovih ranijih posjeta.

Gradonačelnik Renato Krulčić primio je članove delegacija općina Gevgelija, Jablanica i Inđija, te Grada Bihaća. U razgovoru je izražena želja za nastavkom i produbljivanjem započete saradnje.

/RTVUSK/PRESS GRADA BIHAĆA