Ivana Macanović među rijetkima koje prati CR na Instagramu.

Rijetki sretnici imaju tu mogućnost da ih na društvenim mrežama prati ponajbolji nogometaš današnjice i ponajveća sportska zvijezda na planeti Cristiano Ronaldo, piše SportSport.ba

Portugalac je zapratio tek 450 ljudi, a na tom popisu je i nekoliko osoba koje su privukle pozornost, barem medija u Srbiji koji su ustanovili da ne prati nijednog srbijanskog nogometaša, ali prati dvoje “srbijanskih” sportista, s tim da je jedan od njih zapravo Ivana iz BiH.

I nije neko iznenađenje što “prati” Novaka Đokovića kao najboljeg tenisera na svijetu, ali Ivana Macanović…

Kako SportSport ba objavljue, radi se o atletičarki i fitnes instruktorki koja je jako popularna na društvenim mrežama, a spona između nje i Ronalda mogli bi biti mnogi sponzori koji sponzorišu i jedno i drugo.

Ona se takmičila u Bosni i Hercegovini kao član AK Banjaluka u sprinterskim disciplinama na 60, 100, 200 i 400 metara, a na pomenutoj socijalnoj mreži je prati preko 113.000 ljudi.

“Vjerujte mi, to je za mene tajna. Ne poznajem Ronalda, ne znam kako me je našao na Instagramu ni zašto mi lajka slike. Ništa ne znam, i ja sam bila potpuno iznenađena. Imam dečka, Ronaldo je zakasnio”, izjavila je tada Ivana, prenosi SportSport.ba


..

..

..

.

.

.

.

.
(sportsport.ba)