Iako je prije nekoliko mjeseci na Facebooku objavila tužnu vijest da joj se karcinom vratio, čini se da se hrabra Donna Ares još jednom lavovski uspijeva izboriti s opakom bolešću. Donna Ares čestitala je na Facebooku Bajram svima koji ga slave te se osvrnula na bolest s kojom se bori od 2014. godine.

– Nije važno koliko ste vjerskih knjiga u životu pročitali i koliko ste se pridržavali tradicionalnih pravila i običaja, jeste li otišli u džamiju ili niste, nego je važno da li to sve i koliko osjećate u srcu i duši. Dragi Allah nam daje iskušenja, ali nam daje i nagrade kad ta iskušenja izdržimo s vjerom u srcu, pa je tako odlučio da me obraduje najvećim poklonom na svijetu, zdravljem. Moja priča s rakom je počela na Kurban bajram 2014., a s ovim Bajramom će se završiti – poručila je pjevačica na Facebooku.

Nakon što je sa suprugom Džavidom Ljubovcijem odselila u Dansku, bh. pjevačica bolovanje, kako kaže, koristi za lično usavršavanje.

– Ne gubim vrijeme i ne čekam da ozdravim da nastavim gdje sam stala, nego ovih mjeseci uglavnom učim, sviram, pjevam, studiram “New media design” i uskoro polažem prvi test danskog jezika. Gomilaju se znanje i inspiracija u više smjerova. Uložite slobodno vrijeme u sebe, svaki trud će se sigurno isplatiti – napisala je Bišćanka te dodala da snima novu pjesmu i istakla da bi njena autobiografska knjiga “Soba za nikoga” mogla dobiti nastavak.

/avaz