Kandidat SDA za Gradonačelnika Bihaća, Samir Muminović, obišao je danas nekolicinu poljoprivrednih proizvođača sa područja Bihaća. Tom prilikom upoznat je sa njihovim trenutnim poslovanjem, planovima ali i problemima sa kojima se suočavaju.
Zaključeno je da je na nivou Grada Bihaća potrebno planirati veća sredstva za ruralni razvoj i opstanak poljoprivrede na ovim prostorima.

Također, Muminović je istaknuo da će nakon što preuzme funkciju gradonačelnika, zajedno sa višim nivoima vlasti, poljoprivredu postaviti kao jedan od prioriteta u svom radu.

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.