(Biscani.net)

Piše: Biscani.net

Elmin Džafić, kapiten košarkaškog kluba Igman Burch iz Sarajeva, izrazio je zadovoljstvo nakon pobjede njegove ekipe protiv KK Željo u prepunoj sportskoj dvorani Luke u Bihaću. U izjavi za portal “Biscani.net”, Džafić je čestitao svojim suigračima na izvanrednom nastupu te istaknuo važnost zadržavanja hladne glave i napredovanja korak po korak.

“Čestitao bih svojim momcima na večerašnjem izdanju od prve do posljednje minute, zaslužena pobjeda, ali idemo korak po korak hladne glave,” izjavio je Džafić.

Također, Džafić je izrazio zahvalnost ekipi KK Željo na korektnoj igri te na ugodnom dočeku u Bihaću, ističući da će takvu gostoljubivost rado uzvratiti na Ilidži.

“Atmosfera je bila, za našu ligu, iznad svakog nivoa. Od početka su najavili spektakl i punu dvoranu koja je bila ispunjena do posljednjeg mjesta i ispunila sva očekivanja, bilo je predivno igrati u takvom ambijentu,” dodao je Džafić.

Njegove riječi potvrđuju da je ovaj susret bio nezaboravan ne samo zbog rezultata već i zbog izvanredne atmosfere koja je oživjela sportski duh i strast za košarkom u Bihaću.

(Biscani.net)

POVEZANE VIJESTI:

Užarena atmosfera u prepunoj dvorani Luke: KK Željo doživio poraz od KK Igman Burch rezultatom 69:98

Dijana Jajčević (Plesni klub VIRUS): ‘Sportski tim je najjača karika!’

Gradonačelnik Sedić: “Puna dvorana Luke večeras je bila svjedok pravog sportskog spektakla”