SAOPĆENJE ZA JAVNOST KO SBB USK-a

Hapšenje lidera Saveza za bolju budućnost Bosne i Hercegovine, gospodina Fahrudina Radončića, na najbolji način pokazuje nemoć BiH da se suprostavi i bori sa stvarnim problemima na koje je gospodin Radončić svakodnevo ukazivao. U ova teška vremena gospodin Radončić je pokazao mudrosti i hrabrost da se ulaskom u vlast suprostavi svim silama koje vuku ovu zemlju nazad i koje opstaju na vlasti izazivajući nacionalnu mržnju bez ikakve ideje i programa za razvoj i prosperitet.

Neprijateljima Bosne i Hercegovine ne odgovara bošnjačko jedinstvo kroz koje je gospodin Radončić sa Savezom za bolju budućnost običnom čovjeku želio učiniti život boljim i ljepšim i pokazati da ova zemlja može i mora koračati samo naprijed. Gospodin Radončić je u svom dosadašnjem radu pokazao da zna, može i hoće, i to nikakva hapšenja ne mogu osporiti, već samo ojačati ideju bolje Bosne i Hercegovine.

Posebno svoj glas podižu Krajišnici koji su nakon dvadeset godina zapostavljanja, dobili lidera koji se neće maćehinski odnositi prema ovom dijelu Bosne i Hercegovine.

Press centar KO SBB USK