Piše: Biscani.net

Fortuna marketi sreće, poznati po najraznovrsnijem asortimanu i najpovoljnijim cijenama, uskoro će obradovati Bišćane otvaranjem svojih vrata u gradu na Uni. Osim što donose bogatu ponudu proizvoda, najavljuju i novo pojačanje u svom timu.

Fortuna marketi pozivaju zainteresirane kandidate da se prijave za otvorene pozicije u njihovom timu. Firma obećava stabilan posao u kompaniji koja bilježi godišnji napredak, nudi dva slobodna dana u sedmici i konkurentna novčana primanja.

Očekuje se da će otvaranje Fortuna marketa u Bihaću biti dio budućeg retail parka Bišće, čije je svečano otvaranje planirano za mart naredne godine.

Fortuna marketi pozivaju sve zainteresirane da se pridruže njihovom timu te zajedno stvaraju uspješnu priču o rastu i razvoju.

Lokacija u ulici Jablanska bb postat će centralno mjesto okupljanja ljubitelja šopinga. Ovaj pozitivan korak u razvoju trgovinske ponude Bihaća svakako pridonosi ekonomskom rastu grada. Fortuna marketi su još jednom potvrdili svoju predanost pružanju kvalitetnih usluga i poticanju zapošljavanja u lokalnim zajednicama.

Dolazak tržnog centra “Bišće” i marketa “Fortuna” značajan je za Bihać jer donosi ekonomsku dinamiku kroz otvaranje radnih mjesta, širi asortiman proizvoda, potiče konkurenciju i poboljšava lokalnu ekonomiju, pružajući građanima veće mogućnosti i udobnost kupovine unutar vlastitog grada. Također, ova nova infrastruktura može potaknuti turizam, stvarajući društvena središta i mjesta okupljanja te obogatiti društveni i ekonomski život Bihaća.

(Biscani.net)