Gradonačelnik Fazlić ugostio dobitnike policijskih priznanja i nagrada

Biscani.net

Bihaćki gradonačelnik Šuhret Fazlić ugostio je danas dobitnike policijskih priznanja i nagrada sa kantonalnog i federalnog nivoa za ovu godinu. Čestitavši inspektorici Dijani Brkić za dodijeljenu Zlatnu policijsku značku, starijem policajcu Elviru Piraliću za dodijeljenu Srebrenu policijsku značku i policijskom komesaru USK-a Muji Koričiću za dodijeljenu Zlatnu policijsku značku, gradonačelnik Fazlić kazao je da su policijske snage pokazale profesionalnost i odgovornost u svome poslu, a potvrda tome, dodaje Fazlić, jesu i dodijeljena priznanja i nagrade.

„Naša policija postavila je profesionalne standarde u svome radu i priznanja i nagrade koje su dobili policijski službenici potvrda su da se rad i trud isplate i cijene u današnjem vremenu“- kazao je gradonačelnik Fazlić.

Prijem za policijske službenike, koji su svojim radom i zalaganjem postigli najbolje rezultate bili su prilika da se još jednom ukaže na profesionalan i odgovoran rad policije USK-a,koja je u protekle tri godine u samom vrhu kad je u pitanju stanje sigurnosti.

„Dobiti najveće policijsko priznanje za svakog policijskog službenika je nešto najveće u njegovoj karijeri i koristim ovu priliku da zahvalim gradonačelniku Fazliću na prijemu ali i spremnosti da sve resurse i kapacitete grada Bihaća stavi na raspolaganje policiji s ciljem bolje sigurnosti i općenito rada policije“- kazao je Mujo Koričić, policijski komesar USK-a.0

Zadnje diskusije / FORUM

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...