Bivša supruga Harisa Džinovića, Melina, upala je sinoć u dom u kojem su nekad zajedno živjeli zbog čega je pjevač pozvao policiju i navodno davao izjavu pet sati.

Ona je izgubila državinu jer je napustila obitelj i ima drugu stambenu jedinicu u kojoj živi. Ja nemam putera na glavi, ona je ta koja ga ima i zna se što i s kim radi, rekao je pjevač Haris Džinović (72) za Kurir nakon što se u njegovoj luksuznoj vili na beogradskom naselju Senjak odvijala prava drama. Njegova bivša supruga Melina (43) upala je u ponedjeljak navečer u kuću iz koje se iselila, a u kojoj živi Haris s njihovih dvoje djece. Pjevač u tom trenutku nije bio doma, a po dolasku je pozvao policiju.

– Večeras je došla u kuću, skuhala kavu i sjela i očigledno nije imala namjeru izaći. Kada sam došao, bila je drska i počela me provocirati, na što sam joj rekao da mora napustiti kuću, a da može uzeti stvari i izaći vani, ali ona nije htjela. Kad sam joj opet mirno rekao da izađe, ona je rekla ‘svaki metar ove kuće pripada meni koliko i tebi’ na što sam joj ja rekao ‘ako sud kaže da je tvoja’ – rekao je Haris za Kurir.

Tvrde da nije bilo incidenta
Policija je brzo intervenirala, a Džinović je zbog predostrožnosti predao svoj pištolj za kojeg ima dozvolu, iako su se bivši supružnici složili da se među njima nije dogodio incident.

– Moje ponašanje prema njoj ni u jednom trenutku nije prešlo granice pristojnosti, tako da ni ona sama nije imala na što požaliti se patroli koja je stigla na lice mjesta. Također, iako imam dozvolu za pištolj, ja sam ga policiji predao preventivno, pa je oružje privremeno oduzeto i policajci su mi rekli da će biti vraćeno jer je sve bilo u redu. I oni su mi odali priznanje na smirenosti i dostojanstvenom ponašanju u ovoj situaciju – kaže pjevač za Kurir.

Pet sati davao izjavu
Tamošnji mediji pišu da je pjevač pet sati davao izjavu policiji, a potom su oboje dobili zabranu prilaska.

Bosanskohercegovački pjevač i Melina službeno su se razveli prošloga četvrtka. Pjevač je stigao na ročište koje se održalo u Beogradu, dok se Melina nije pojavila.

Ponijela je skupocjeni nakit sa sobom

Ranije je priznao da ne žali ni zbog čega te dodao kako je sve odnijela iz zajedničkog doma.

– Ona je napustila kuću, praktično je pobjegla, nestajala je, i odjednom je nestala bez ikakvog kontakta, čak i s djecom. Primijetio sam da je iznosila stvari, to su njene, nije se ona pojavljivala kad sam ja bio prisutan. Sav nakit je odnijela, kada se sve zajedno zbroji to je ogromna suma. Skoro godinu dana je bilo izbjegavanje, čemu sam se ja čudio, nisam vidio nikakav razlog – istaknuo je Haris za Hype pa otkrio kako se Melina ponašala prema njemu.

– Poslije svega što sam uradio nema tona, slika se možda pojavi, ali ton je mrtav. Nikada je nisam udario, ponižavao – rekao je Haris.

Melina ljubi biznismena?
Srpski Blic nedavno je naveo da Melina već šest mjeseci ljubi dvije godine starijeg biznismena.

– Melina odavno ne polaže račune nikome, pa joj je lako otići do tajne lokacije i uživa s novim dečkom kada god je slobodan. Radi se o jednoj od njegovih nekretnina u najprestižnijem naselju Beograda. Budući da ih ima nekoliko u svom vlasništvu, ponudio joj je da se skući u stanu u kom se sastaju, ali je ona to izričito odbila – rekao je izvor za Blic.

(24sata.hr)