Piše: Biscani.net

Pjevačica Marija Šerifović obradovala je svoje fanove objavom dugoočekivanog albuma pod nazivom “Dolazi ljubav”.

Ovaj muzički uradak donosi brojne iznenađenje, uključujući i suradnju s dva talentirana bosanskohercegovačka muzička autora, Harisom Rahmanovićem i Ninom Mujagićem, obojica iz Bihaća.

Jedno od iznenađenja koje je album donio jeste i saradnja sa bosanskim dizajnerom, Markom Potkozarac Feherom, koji je zadužen za Marijin stajling na ovom projektu. Pjevačica nije štedjela komplimente na račun dizajnera, ističući kako dugo nije srela tako divno biće kao što je Marko Potkozarac Feher.

Osim toga, Marija Šerifović se odlučila za bh. dizajnera Harisa Jusovića kako bi kreirao vizualni identitet albuma. Šerifović je izrazila veliko iznenađenje ovim odabirom te je srdačno pozdravila Jusovića, pozdravivši ga kao novog člana svog kreativnog tima.

Na svojem Instagram profilu, Marija Šerifović je podijelila emotivnu poruku sa svojim pratiteljima: “Vi moji najvjerniji. Hvala što ste me čekali skoro 10 godina. Sve što umijem, znam, želim, svaki komad moje duše slio se u ove pjesme. Dajem ga sad vama na slušanje, i uživanje. Naše novo putovanje danas počinje.”

Album “Dolazi ljubav” donosi spoj talenta, strasti i kreativnosti, obećavajući muzički doživljaj koji će osvojiti srca obožavatelja širom regiona. Marija Šerifović ponovno dokazuje svoju izuzetnu muzičku i umjetničku vrijednost, čime će zasigurno obradovati sve koji su dugo čekali njen povratak na muzičku scenu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marija Serifovic (@serifovic)

(Biscani.net)