Dana 07.11.2020 godine u Tešnju je održano Drzavno prvenstvo u kickboxingu na kojem je učešće uzela i članica kluba borilačkih sportova FAVORIT BH iz Bihaća Šejla Oraščanin koja je osvojila prvo mjesto u disciplini low kick do 56 kg u seniorskoj “A” klasi.

Šejla je proglašena za najbolju takmičarku na Državnom prvenstvu a tu laskavu titulu je osvajala i 2018. godine od kada je i član seniorske kickboxing reprezentacije Bosne i Hercegovine.

Ono sto je specificno za ovu vrhunsku sportašicu je to da je trenutno zaposlena kao medicinska sestra u Kantonalnoj bolnici Dr.Irfan Ljubijankić u Bihaću na infektivnom odjelu.

Šejla pored napornih smjena koje nekad traju i po 16 sati pod punom zaštitnom opremom jer radi sa pacijentima pozitivnim na korona virus, ne posustaje u svom trenažnom procesu.

Ona je dokazani šampion a sve nas je impresionirala svojom predanošću poslu medicinske sestre gdje spašava živote naših građana i čitav kolektiv je ponosan na nju, izjavio je za portal Biscani.net trener Rinaldo Pikoloti.